Macle Concept este o stare

Postat de Mihaela Sfat pe data de

O stare de bine. Starea de bine de acasă.

Eu cred în povești. Și cred în acele povești spuse frumos, în care regăsesc o emoție, ceva care mă face să vreau să descopăr și mai mult. Asemenea unei cărți cu o intrigă bună. 

Atunci când am pornit povestea Macle Concept, eram sigură că la un moment dat voi găsi pe cineva care să se ocupe de tot acest efort al povestirii, așa un fel de ambasador Macle Concept. Dar cine oare poate spune povestea mai bine decât mine?

Macle Concept este, așa cum îmi place mie să îi spun, o stare. O stare de bine. Starea de bine de acasă. Și starea de bine de acasă se construiește ajutându-ne de emoții, de trăiri, de persoane dragi, de obiecte. Starea de bine nu e un dat, e ceva la care trebuie să lucrăm, să construim piesă cu piesă, să o rafinăm până devine starea noastră predominantă.

Macle Concept a pornit de la o poveste de familie, a pornit ca o reflexie a ceea ce suntem noi și a modului nostru de a trăi. Și tocmai acest mod al nostru de a ne trăi viața am vrut să se reflecte în lumânarile noastre parfumate și mai apoi în celelalte produse pe care le-am creat. 

Am creat lumânarea Macle Concept să fie exact pe gustul nostru, cu un aspect simplu, minimalist

Lipsit de adăugiri menite să îți distragă atenția de la menirea ei, o lumânare pe care o poți integra în absolut orice decor și ambient, fără să îți faci griji că ”nu se încadrează în peisaj”. O lumânare care după ce i-ai stabilit locul în căminul tău, îți va aduce aminte constant de prezența ei prin aroma plăcută cu care te îmbie. 

De ce minimalist? Pentru că acesta e stilul pe care noi îl cultivăm ca stil de viață. Să renunțăm la ce nu ne e necesar, să ne păstrăm casa și sufletul pline doar de acele lucruri, oameni și trăiri care ne fac viața mai bună.

Gândul care ne-a motivat de la bun început a fost să lucrăm la a crea o lumânare 100% handmade, creată integral în atelierul nostru, cu mare atenție la om și natură și cu o deosebită atenție la detalii. Și ne-a reușit.

Macle Concept este despre confort, relaxare și inpirație. Este despre starea de bine. Starea de bine de acasă.

Credem că fiecare cămin, fiecare casă are mirosul ei specific, fiecare încăpere te învăluie și te ademenește la relaxare, la somn ori la o masă caldă servită lângă cei dragi. Fă din casa ta o sărbătoare și înconjoară-te de acele arome aducătoare de liniște și bună dispoziție.

 

← Postare mai veche Postare mai nouă →