Starea de bine de acasă - cu Alexandra Boca

Postat de Mihaela Sfat pe data de

Pe Ale am plăcerea să o urmăresc în mediul online, cu siguranță mulți dintre voi o știți deja sub numele de thefashioncreed și știu sigur că avem două lucruri în comun - iubim lumânările parfumate și suntem mari gurmande. Ale, îți mulțumim că ne-ai lăsat să vedem ce înseamnă pentru tine starea de bine de acasă.

 

Ce înseamnă pentru tine ”starea de bine de acasă?”

Dintotdeauna mi-a plăcut starea de confort pe care mi-o inspiră casa mea. Din acest motiv, mereu am încercat să fac din casa mea un loc tare plăcut, în sensul că mereu mi-am construit un mic locșor cozy în care mă pot retrage oricând. Pe lângă asta, simt cum mă liniștește efectiv atunci când suntem toți acasă, când gătesc ceva bun și miroase în toată casa (mama făcea asta foarte des când eram mici, probabil de acolo mi-e instalată chestia asta), ne jucăm, rutina de seară.

Cel mai mare răsfăț acasă

Cel mai mare răsfăț de acasă e atunci când mă pun seara pe canapea cu o carte în mână sau la un serial, aprind o lumânare și efectiv stau (neaparat să am doar veioze aprinse).

Vanilie sau ciocolată?

Vanilieeeee.

Ce nu îți lipsește niciodată din casă?

Întotdeauna am lumânări parfumate și ingrediente pentru a coace ceva bun :)

”Acasă” în 3 cuvinte 

Lumânări parfumate, lumina din living care e toată ziua, canapeaua scăldată în lumina veiozei seara.

Micul dejun preferat

Pancakes cu sirop de arțar sau ceva cu avocado si branza :)

Care este elementul de decor care îți dă instant o stare de bine?

Pernele de decor, lumânări, așternuturi proaspăt puse.

Leather or lace?

Lace.

Cum ne construim ”starea de bine de acasă” în preajma copiilor? :)
Îi implicăm în activități, de la vârsta care se poate, bineînțeles. Eu daca sunt cu Alex gătesc, mă ajută, el aprinde seara veiozele în casă sau pur și simplu mă pun pe canapea dimineața, el se joacă și eu mă uit câteva minute la știri. Încerc să nu fiu mereu “în priză” când sunt în preajma lui, că așa ar trebui, încerc să mă relaxez cât pot de mult.

 

← Postare mai veche Postare mai nouă →