Termeni si conditii

Prin utilizarea acestui site web în calitate de vizitator sau cumpărător vă exprimați consimțământul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni, citirea integrală a termenilor fiind absolut necesară.

INFORMATII PRIVIND COMPANIA

Macle Concept este marcă a SC MACLE CONCEPT S.R.L. S.C. și este proprietarul site-ului macleconcept.com, al informațiilor și materialelor afișate pe website. SC MACLE CONCEPT SRL este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Baciu, str. Cocorului 10A, contact hello@macleconcept.com, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/3291/13.10.2020, având cod fiscal 43181539.

UTILIZAREA SITEULUI

Prin utilizarea www.macleconcept.com şi/sau prin plasarea oricărei comenzi prin intermediul acestuia, vă angajaţi la următoarele: să utilizați www.macleconcept.com exclusiv pentru a solicita informații sau a plasa comenzi în conformitate cu legea; să nu plasați comenzi false sau frauduloase; în cazul în care considerăm că a fost plasată o astfel de comandă ne rezervăm dreptul de a o anula fără să anunţăm emitentul şi de asemenea să informăm autorităţile competente.  

INFORMATII PRIVIND PRODUSELE SI PRETUL LOR

Macle Concept produce şi comercializează creaţii proprii: lumânări din ceară de soia turnate în recipiente create manual din compozit. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele Macle Concept sunt realizate manual, de aceea micile diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real nu pot fi considerate defecte.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele Macle Concept vor fi livrate la o adresă specificată de tine, livrarea urmând să se realizeze doar pe teritoriul Romaniei:

  • în Cluj Napoca, lumânarea Macle Concept va fi livrată personal, livrarea e gratuită și se va face în 1-2 zile de la confirmarea comenzii și a plății
  • pe teritoriul României se va face prin curier rapid, costurile de expediere fiind afișate în momentul efectuării comenzii

PLATA PRODUSELOR

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul www.macleconcept.com se poate face prin card bancar sau plata în numerar la livrare în cazul predării personale.

Pe site, serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online NETOPIA Payments. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacție. La finalizarea comenzii vei fi redirecționat către platforma securizată NETOPIA Payments, unde va trebui să introduci următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul de securitate al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului).

RETURNAREA PRODUSELOR

Toate produsele se pot returna în termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului nu sunt considerate defecte. Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi însoţite de factură.

Returul se face la adresa str. Cocorului, 10A, localitate Baciu, Cluj, 407055.

Pentru orice informație cu privire la retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de email hello@macleconcept.com. 

DREPTURILE ASUPRA FOTOGRAFIILOR

Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin companiei MACLE CONCEPT SRL. Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.