Seri cu aroma de tabac, mosc si lime

Postat de Mihaela Sfat pe data de

În anotimpul în care zilele sunt atât de însorite și toride și când tot ce visăm este să ne relaxăm la umbră sub râuri de limonadă rece, îndrăznește să îți lași casa învăluită în arome masculine, care înlătură monotonia zăpușelii de peste zi.

Zilele de muncă par mai lungi mai ales când temperaturile ridicate nu-ți sunt cel mai bun prieten, însă serile ar trebui să fie momentul tău de relaxare și deconectare. Petrece timp cu cei dragi în jurul mesei de seară bucurându-vă de o cină delicioasă, apoi retrage-te și acordă-i corpului tău dreptul de a se revigora sub un duș cu apă călâie.

După ce cei mici vor fi puși la somn, voi, cei mari, puteți petrece măcar câteva zeci de minute de conectare, savurați un pahar de vin, o bere rece sau un cocktail cu gheață (pentru cine mai are suficientă energie să îl prepare😋) și aprindeți o lumânare parfumată care să vă țină companie.

Pentru aceste seri călduroase, vă recomand aroma cu o puternică tentă masculină și fresh a lui ”Woman, bring me my cuban cigar”. Dacă nu te încântă ideea de a aprinde o lumânare parfumată într-o încăpere și așa încălzită de soarele torid de peste zi, difuzorul cu bețișoare parfumate cu aceeași aromă poate fi exact ce ai nevoie. Îi poți ”regla” intensitarea, folosind doar 3-4 bețișoare pentru o aroma mai subtilă sau 6 pentru o aromă mai intensă. It's up to you! Tot ce pot să îți spun e că starea ta de spirit va fi una mult mai bună, iar nivelul de stres mai redus. E demonstrat științific!

Dăruiește-ți și dăruiește sfârșitului de zi cele mai plăcute momente și arome, somnul va veni mai repede.

Hugs,

M.

 

Photo source: Pinterest 

← Postare mai veche Postare mai nouă →